• Hydrauliikka
  • Ilmansuodattimet
  • Mainoskuva 3
  • Yleiset - slogan

Yritystietoa

Suomalainen suodatintehdas
-puhtaan ilman puolesta jo yli 35 vuotta-

Airfil Oy on vuonna 1981 perustettu  perheyritys. Keskeinen sijaintimme Akaan kaupungissa, hyvien kulkuyhteyksien varrella, mahdollistaa nopeat toimitukset kaikkialle Suomeen. [kartta]

Airfil Oy lukeutuu Pohjoismaiden merkittävimpiin suodatinvalmistajiin. Yli 10 000 nimikkeen tuotevalikoimamme kattaa ajoneuvosuodattimien lisäksi  niin teollisuuden,  voimalaitosten  kuin laitevalmistajienkin suodatintarpeet. Käytössämme on nykyaikaiset tuotantomenetelmät ja  kustannustehokkaat tuotelinjat.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat  mm. Airfil Oy
ilmansuodattimet
hydrauliikkasuodattimet
öljynerottimet
raitisilma- ja ilmastointisuodattimet sekä matot
imusuodattimet
huohottimet
paineilmansuodattimet
erikoissuodattimet asiakkaan toiveiden ja mittojen mukaan

Toimimme Suomessa myös  Baldwin-suodattimien edustajana. Näin voimme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman laajan tuotevalikoiman.

 LAATU JA TUOTANTO

Korkea laatu ja laadunvalvonta on meille kunnia-asia.
 
Hyvän ja ammattitaitoisen henkilökunnan, luotettavien alihankkijoiden sekä laadukkaiden valmistusmateriaalien ansiosta voimme tarjota teille laadukkaita suodattimia.

Tuotteemme täyttävät kansainväliset laatustandardit  ja meille on myönnetty ISO 9001 sertifikaatti.

Otamme ympäristöasiat huomioon kaikessa toiminnassamme ja meille on myönnetty ISO 14001 standardien mukainen ympäristösertifikaatti. Toimimme myös Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy:n ohjeiden mukaisesti.VARASTO

Varastomme on selkeä ja hyvin organisoitu. Toimitusvalmiina varastos

samme on yli 6000 eri suodatinmallia. Varastoinnissa tuotteittemme organisointia tukevat kuusi tietokoneohjattua Kardex Shuttle varastoautomaattia.

Pyrimme takaamaan nopeat ja täsmälliset toimitukset. Olemme myös neuvotelleet toimituksillemme edulliset rahtisopimukset.

MYYNTI

Hyvä asiakaspalvelu on meille ensiarvoisen tärkeää.

Myyntitiimimme antaa asiakkaille yksilöllistä neuvontaa sekä auttaa oikean tuotteen valinnassa. Henkilöstön pitkä suodatinalan kokemus on asiakkaiden käytettävissä heti tuotantosuunnitteluvaiheesta lähtien.Myyntitiimimme toimii tuotannon ja varaston kanssa tiiviissä yhteistyössä ja näin takaamme mahdollisimman joustavan asiakaspalvelun.

Oma suodatinhakuohjelmamme yhdessä Baldwin hakuohjelman kanssa, tarjoaa kattavan hakutuloksen. Jatkuvasti kehitettävän extranettimme avulla löydätte helposti kaiken tarvittavan tiedon.

Oman myyntitiimin lisäksi Airfilin tuotteita myyvät  jälleenmyyjämme ympäri Suomen  ja ympäri maailmaa. Tärkeimpiin vientimaihimme lukeutuvat  Ruotsi, Ranska,  Venäjä,  Australia ja Norja.

Palvelemme asiakkaitamme suomen, englannin ja venäjän kielellä.