Kompressorit

Puhdasta ja kuivaa paineilmaa tarvitaan yhä enemmän: teollisuudessa, talon- ja maanrakennustoiminnassa, kaivoksissa, kuljetusvälineissä - teollistuneessa maailmassa lähes kaikkialla.

Airfilin alkuperäinen ja vahva osaamisalue on juuri paineilman tuotannossa käytettävät, kompressorien imuilman, voitelun ja öljynerotuksen tarvitsemat suodattimet. Suunnittelemme ja mitoitamme kompressoriin luotettavat ja toimintakyvyn maksimoivat suodatinratkaisut. Menestyksellisestä toiminnasta tältä alueelta onkin jo vuosikymmenten vahvat näytöt kansainvälisten OEM-asiakkaiden luottamuksesta.

Kuljetusvälineet

Raskas kuljetuskalusto, kuten kuorma-autot, bussit, junat, raitiovaunut, sekä moninaiset meriä kyntävät alukset -  tarvitsevat suuren määrän ilman-, öljyn-, polttoaineiden ja muiden nesteiden suodattimia toimiakseen luotettavasti ja hoitaakseen tärkeitä tehtäviänsä kaikkina vuodenaikoina ja kaikissa olosuhteissa. Suomalainen suodatinvalmistaja Airfil valmistaa suodattimet, esim. Karibianloistoristeiliöihin ja maailmanlaajuisesti tankkereihin ja rahtilaivoihin. 

Voimalaitosten ja koneiden  lisäksi myös ihmisille on taattava puhdasta hengitysilmaa. Raitisilman ja hyttien suodattimet ovatkin merkittävä ja kasvava tuoteryhmä, johon valmistetaan suodatinelementtejä mitoitettuna käyttökohteen mukaan aina heavy-duty aktiivihiili/HEPA-suodattimiin saakka.

Työkoneet

 

Työkoneiden käyttöympäristö asettaa aina korkeat vaatimukset moottorien ja laitteiden kunnossapidolle ja huollolle. Näissä, kaikkein raskaimmissa käyttöolosuhteissa kannattaa käyttää parhaita mahdollisia, pisimmän vaihtovälin tarjoamia suodattimia.
Airfil valmistaa/toimittaa moottorin Heavy-Duty suodattimien lisäksi myös hydrauliikkajärjestelmien tarvitsemat vaihtoelementit, mikä mahdollistaa hankintojen keskittämisen yhdelle toimittajalle.
Hyvä esimerkki tästä käyttöalueesta ovat myös raskaiden Diesel-moottoreiden polttoainejärjestelmät, joiden on toimittava luotettavasti vaihtelevissa äärimmäisissä lämpötila ja kosteusolosuhteissa. Näihin on saatavana Dahl-polttoaineen lämmitys ja vedenerotusjärjestelmä, joista voit kysyä lisää myyjiltämme.

Teollisuus

Teollisuuden, energiantuotannon ja niiden kunnossapidon suodatinkäyttö määräytyy käytettyjen  prosessien, toimialan ja tuotantosuunnan tarpeiden mukaan. Airfil Oy valmistaa laajaa sortimenttia vaihtosuodatinelementtejä jakautuen pääkäyttöalueittain:

Nestesuodatus

  • hydrauliikka - ja voitelujärjestelmät
  • prosessivesi

Ilmansuodatus

  • imu-  ja kiertoilmajärjestelmät (patruunat, panelit, kasetit, pussit, HEPA, ULPA)
  • pölynpoistosuodattimet (patruunat, letkut)

Pystymme vastaamaan joustavasti myös pienempiin, asiakaskohtaisesti räätätöityihin suodatintarpeisiin.